Soukromá akceVážení hosté,
ve čtvrtek 14.12.2017 od 16:30 hod.
bude probíhat soukromá akce.
Nebude tedy, od této doby,
otevřeno pro veřejnost.

Děkujeme Vám za pochopení.

Otevírací doba přes svátky:

    24.12.      ZAVŘENO
    25.12.      ZAVŘENO
    26.12.      ZAVŘENO
    31.12.      ZAVŘENO
      1.1.        ZAVŘENO

 

Nabídka zaměstnání

kuchař na HPP

 
- číšník, číšnice na HPP
- kuchař pro grill
- pomocná síla do kuchyně (brigáda)
 

Praxe nutná.

Ochutnávka na čepu:

KocourKocour Sumeček - Catfish

Kocour Sumeček, v angličtině Catfish, je zástupcem hořkých svrchně kvašených piv kategorie American Pale Ale chmelených za studena. Chmelem se opravdu nešetřilo, neboť na vývoji receptury se podíleli kamarádi z pivovaru Ballast Point v San Diegu. Výrazně hořká, ale zároveň dobře pitelná jedenáctka.
 
Obsah alkoholu: 4,2 %
Vyrábí: Kocour - pivovar Varnsdorf

Přijde na čep:

IPA Samuraj 14°IPA Samuraj 14°

Pale Ale - to co je pro českou pivní kotlinu světlý ležák, jsou pro britské ostrovy svrchně kvašená světlá piva „pale ale" (čti pejl ejl). Ta mohou svojí zajímavou hořkostí zaujmout i českého pivaře.
Piva India Pale Ale (IPA) byla původně vařená v anglických pivovarech pro královská vojska v Indii. Pro překonání dlouhé pouťi kolem Jižního mysu měl tento svrchně kvašený mok vyšší stupňovitost a vícenásobné chmelení.
Rozpadem kolonií a změnou vkusu ostrovního pivaře došlo k ústupu ze slávy piv IPA. Jejich lesk jim vrátila pivní revoluce z druhé strany světa - Spojených států, která tím vytvořila novou kategorii - americkou IPA. A sem patří i náš Kocour IPA.
American IPA - Samurai , (americká verze India Pale Ale, která je daleko víc chmelenější než anglická IPA) je vařená přímo světoznámým sládkem z Japan’s Yo-Ho Brewing Co. Joshim Toshiim, který se specializuje na americké piva (IPA, Barley Wine, Porter atd) a umí perfektně sypat chmel, spolupracoval s nejlepšími americkými sládky z malých pivovarů. Při vaření použil ty nejšpičkovější (a taky nejdražší) americké chmele: Columbus, Amarillo, Cascade a dosáhl tak chmelenosti cc 70-75 IBU (jednotek hořkosti) a lahodné komplexnosti.
Myslíme, že se bude jednat o jedno z nejlepších piv uvařených na území České republiky. Takové pecky se pak dělají jen v USA a v EU jen v těch NEJ minipivovarech, takže je to super příležitost seznámit se s takovou lahůdkou...
 
Stupňovitost: 14 °P
Obsah alkoholu: 5,1 %
Vyrábí: Kocour - pivovar Varnsdorf

Otevírací doba: 

pondělí až pátek: 11 - 24 h 
sobota: 16 - 24 h 
neděle: 16 - 23 h

WiFi FreePřijďte ochutnat to nejlepší z naší kuchyně. Restauraci najdete na adrese Třída ČSA 216, Hradec Králové.
Pokud si chcete rovnou rezervovat stůl, kontaktujte nás na tel.: +420 - 774 096 614. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Pivovar Rohozec a.s. zvolil do své reklamy náš hostinec.
Zde ji můžete shlédnout:

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.