Polední menu
 

Pondělí 19. června

Polévka: Květáková krémová (A-1,7)
I. 120g Anglický rostbíf, vařené brambory, tatarská omáčka (A-1,3,7) 110 Kč
II. 120g Filírovaná kachní prsíčka, rýžové nudličky se zeleninou (A-1,9) 105 Kč
III. 300g Řecký salát se sýrem feta, toust (A-1,7) 95 Kč

 

Úterý 20. června

Polévka: Slepičí vývar s nudlemi (A-1,3,7,9)
I. 120g Vepřové dušené v mrkvi, vařený brambor (A-1) 95 Kč
II. 120g Kuřecí medailonky na houbách, hranolky (A-1) 95 Kč
III. 250g Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresing (A-3,7) 95 Kč

 

Středa 21. června

Polévka: Bramborová (A-1,9)
I. 120g Špikovaná vepřová plec, vařený brambor, zelný salát (A-1) 95 Kč
II. 120g Kuřecí prsíčka na kari, rýže basmati (A-1) 95 Kč
III. 3 ks Kynuté knedlíky s jahodami, máslem a tvarohem (A-1,3,7) 90 Kč

 

Čtvrtek 22. června

Polévka: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi (A-1,3,7,9)
I. 120g Maďarský guláš, houskový knedlík (A-1) 105 Kč
II. 400g MixGril, marinovaná vepřová žebra, kuřecí křidélka, chléb (A-1,6) 95 Kč
III. 120g Rizoto s kuřecím masem, sušenými rajčaty a smetanou, sýr Gran Moravia (A-7,12) 95 Kč

 

Pátek 23. června

Polévka: Brokolicový krém s krutony (A-1,7)
I. 120g Vepřová krkovice na česneku, houskový knedlík, špenát (A-1,3) 105 Kč
II. 250g Mexická twister-tortilla plněná zeleninou a smaženými stripsy (A-1,3,7) 105 Kč
III. 250g Gratinované brambory s kuřecím masem, cuketou a smetanou (A-7) 95 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.