Polední menu
 

Pondělí 24. dubna

Polévka: Hovězí vývar s masem a hráškem (A-9)
I. 120g Hovězí guláš, houskový knedlík (A-1) 105 Kč
II. 120g Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže (A-1) 95 Kč
III. 250g Špagety Carbonara, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Úterý 25. dubna

Polévka: Pórková s vejci (A-3,7)
I. 120g Pečená krkovička, bramborové špalíčky, dušené zelí (A-1,3,7) 95 Kč
II. 120g Kuřecí nudličky po uzenářsku, hranolky (A-1,6,10) 95 Kč
III. 200g Italské rizoto se špenátem a sušenými rajčaty, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Středa 26. dubna

Polévka: Drůbeží kaldoun (A-1,3,7,9)
I. 150g Steak z krkovičky, mexické fazole (A-1) 105 Kč
II. 150g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurka (A-1,3,7) 95 Kč
III. 250g Špagety s kuřecím masem a smetanovou omáčkou, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Čtvrtek 27. dubna

Polévka: Špenátová s česnekovým chlebem (A-1,7)
I. 120g Vepřové nudličky na houbách, dušená rýže (A-1) 95 Kč
II. 200g Labužnické kuřecí stehýnko, šťouchané brambory (A-1,6,10) 95 Kč
III. 200g Zapečené flíčky s uzeným masem, zelný salát (A-1,3,7) 95 Kč

 

Pátek 28. dubna

Polévka: Květáková s bramborem (A-1,7)
I. 120g Segedinský guláš, houskový knedlík (A-1,7) 95 Kč
II. 3 ks Marinované kuřecí paličky, hranolky (A-1,6,10) 95 Kč
III. 100g Salát Nicoise s hovězím rostbífem (A-3,1) 95 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.