Polední menu
 

Pondělí 20. března

Polévka: Čočková (A-1)
I. 120g Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík (A-1,7,9,10) 105 Kč
II. 1/4 Kuře ala bažant, dušená rýže (A-7,12) 95 Kč
III. 250g Bramborové halušky s uzeným masem a kysaným zelím (A-1,3) 95 Kč

 

Úterý 21. března

Polévka: Slepičí vývar s nudlemi (A-1,3,9)
I. 150g Telecí líčka na červeném víně a tymiánu, bramborová kaše (A-3,7,9,12) 115 Kč
II. 120g Kuřecí kung-pao, rýže basmati (A-6,12) 95 Kč
III. 250g Penne all Amatraciana se sýrem Pecorino (A-7) 95 Kč

 

Středa 22. března

Polévka: Demikát (A-1,7)
I. 120g Zapečený krůtí plátek s rajčaty, bazalkou a sýrem Provolone, hranolky (A-1,7) 105 Kč
II. 120g Holandský řízek, bramborová kaše, mrkvový salát (A-1,3,7) 95 Kč
III. 250g Zeleninový salát se smaženými kalamáry, česneková majonéza s chilli (A-1,4,7) 105 Kč

 

Čtvrtek 23. března

Polévka: Zelná krémová (A-1,7)
I. 150g Filátka z platýze na másle, šťouchané cibulové brambory (A-1,4,7) 115 Kč
II. 150g Biftečky z mletého masa s pepřovou omáčkou, steakové hranolky (A-1,3,7) 95 Kč
III. 250g Jemné kuřecí rizoto s žampiony, hráškem a karotkou, eidam (A-7) 95 Kč

 

Pátek 24. března

Polévka: Boršč (A-1,7,9)
I. 120g Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík (A-1,3) 105 Kč
II. 150g Smažený karbanátek s olomouckými tvarůžky, bramborová kaše, okurka (A-1,3,7,12) 95 Kč
III. 250g Těstoviny orecchiette s cherry rajčaty, zkaramelizovanou cibulkou a olivami, sýr Gran Moravia (A-7,12) 95 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.