Polední menu
 

Pondělí 20. února

Polévka: Čočková s párkem (A-1,9)
I. 120g Španělský ptáček, dušená rýže (A-1,3) 105 Kč
II. 120g Krůtí plátek se šunkou a sýrem, domácí americké brambory (A-1,7) 105 Kč
III. 150g Uzený hovězí jazyk, křenová omáčka, houskový knedlík (A-1,7) 95 Kč

 

Úterý 21. února

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem (A-9)
I. 120g Vepřová plec po selsku, špenát, houskový knedlík (A-1,3,7) 105 Kč
II. 120g Kuřecí steak Gyros, tzatziki, hranolky (A-1,7) 105 Kč
III. 250g Francouzské brambory s uzeným masem, okurka (A-1,3,7) 95 Kč

 

Středa 22. února

Polévka: Zelná s klobásou (A-1)
I. 120g Vídeňský hovězí guláš s cibulkou, houskový knedlík (A-1) 105 Kč
II. 120g Pikantní kuřecí nudličky po asijsku, rýže basmati (A-1,6) 95 Kč
III. 300g Bramborové halušky s uzeným masem a zelím, smažená cibulka (A-1,3,7) 95 Kč

 

Čtvrtek 23. února

Polévka: Rajčatová s mozzarellou a bazalkou (A-1,7)
I. 100g Anglický rostbíf, vařené brambory, tatarská omáčka (A-1,3,7) 105 Kč
II. 120g Vepřová panenka s fazolkami a rajčaty, hranolky (A-1) 105 Kč
III. 250g Srbské vepřové rizoto se sýrem, okurka (A-1,7) 95 Kč

 

Pátek 24. února

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (A-9)
I. 280g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, bramborový knedlík (A-1) 125 Kč
II. 150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (A-1,3,7) 95 Kč
III. 250g Špagety s kuřecím masem, sušenými rajčaty, bazalkou a sýrem Gran Moravia (A-3) 95 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.