Objednávat můžete:
- telefonem na čísle 774 096 614
- pomocí SMS na čísle 774 096 614
- mailem na  info@ukohoutahk.cz

Osobně lze vyzvednout jídlo přímo ve vstupu Hostince u Kohouta z okénkového prodeje denně od 11 do 13h.

 

 
 
 
 
 
 

Ochutnávka na čepu:

Sousedský létající pivovar Holá řiť Ipička - speciál IPA

Na pípu nám přistává další novinka z pivního stylu IPA. Ipička 15° je unikátní kousek z poněkud bizardního sousedského létajícího pivovaru Holá řiť. Tento název vznikl ze jmen pánů zakladatelů - Holčák a Říha.
 
Stupňovitost: 15 °P
Obsah alkoholu: 5.9 %
Vyrábí: Pivovar Holá řiť

Přijde na čep:

Valášek - světlý ležákValášek 12° - světlý ležák

Pivo je vařeno klasickou technologií se spodním kvašením bez použítí extraktů či urychlovacích procesů při vaření či kvašení. Pivo je chuti hořké, ne však drsné, používá se proto kvalitní žatecký (hlávkový) chmel, exportní slad a kvalitní voda ze Stanovnic. Ve vůni tohoto ležáku je (a má být) pouze vůně sladu a chmele. Pivo je živé, nepasterované, nefiltrované s vyšším obsahem kvasinek (vitamíny B1 až B12), plnější chuti, s vyšší avšak jemnou hořkostí.
 
Stupňovitost: 12 °P
Vyrábí: Minipivovar Valášek

Valášek - světlý ležák Skotačivá Veverka 11° - světlá APA

Ochutnejte tento svěží American pale Ale s jemným řízem a střední plností. V chuti a vůni lze díky tomuto typu piva nalézt grepové tóny. Pivo je živé, nepasterované, nefiltrované s vyšším obsahem kvasinek (vitamíny B1 až B12), plnější chuti, s vyšší avšak jemnou hořkostí.
 
Stupňovitost: 11 °P
Vyrábí: Minipivovar Valášek

WiFi FreePřijďte ochutnat to nejlepší z naší kuchyně. Restauraci najdete na adrese Třída ČSA 216, Hradec Králové.
Pokud si chcete rovnou rezervovat stůl, kontaktujte nás na tel.: +420 - 774 096 614. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

 

Otevírací doba: 

pondělí až pátek: 11 - 24 h 
sobota: 16 - 24 h 
neděle: 16 - 23 h

Pivovar Rohozec a.s. zvolil do své reklamy náš hostinec.
Zde ji můžete shlédnout:

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.