Nabídka zaměstnání

číšník, číšnice na HPP

 

Praxe nutná.

Ochutnávka na čepu:

Krkonošský medvěd Medvěd Hopbit 13° - světlý speciál

Pivo vařené po vzoru novozélandských ležáků, pro jehož výrobu byly použity čistě jen novozélandské odrůdy chmelu. Toto pivo je vyráběné ze světlých sladů a spodně kvašené, což dává možnost vyniknout unikátnímu aroma těchto chmelů, které byly použity i pro studené chmelení během procesu zrání. Ve vůni stejně tak dominuje intenzivní aroma vybraných chmelů, které přechází od grepů, limetky a citronů přes květinové až k typické píniově zelené vůni chmelu. V chuti se za intenzivní hořkostí ukrývá mírná a čistá sladovitost. Toto pivo je svěží a aromatické, ale zároveň silné a hutné.
 
Stupňovitost: 13 °P
Obsah alkoholu: 5,5 %
Vyrábí: Krkonošský medvěd

Přijde na čep:

Krkonošský medvědKrkonošský medvěd 12° - světlý ležák

Spodně kvašené pivo zlatavé barvy, kterou získává intenzivním vařením každého ze tří rmutů. Hořkost je intenzivní, nikoliv však ulpívající ani drsná. Většina hořkých látek pochází totiž z Žateckého poloraného červeňáku, který tomuto pivu dává jemnou hořkost a intenzivní chmelové aroma. Jedná se o klasické české pivo plzeňského tipu, vyráběné s úctou k tradičním postupům výroby českého piva.
 
Stupňovitost: 12 °P
Obsah alkoholu: 4,9 %
Vyrábí: Krkonošský medvěd

Pivovar BeránekBeran - světlý ležák

Na čep se nám dostávají další lokální novinky - tentokráte z restaurace a pivovaru ve Stěžerách u Hradce Králové.
 
Stupňovitost: 12 °P
Vyrábí: Pivovar Beránek

Otevírací doba: 

pondělí až pátek: 11 - 24 h 
sobota: 16 - 24 h 
neděle: 16 - 23 h

WiFi FreePřijďte ochutnat to nejlepší z naší kuchyně. Restauraci najdete na adrese Třída ČSA 216, Hradec Králové.
Pokud si chcete rovnou rezervovat stůl, kontaktujte nás na tel.: +420 - 774 096 614. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Pivovar Rohozec a.s. zvolil do své reklamy náš hostinec.
Zde ji můžete shlédnout:

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.