Polední menu
 

Pondělí 18. února

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi (A-1,3,9)
I. 120g Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík (A-1,7,9) 110 Kč
II. 150g Vepřový kotlet, pikantní fazole , bramborové hranolky (A-1) 125 Kč
III. 250g Penne s kuřecím masem , špenátem a smetanou, Gran Moravia (A-7) 110 Kč

 

Úterý 19. února

Polévka: Smetanová houbová (A-1,7)
I. 150g Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše (A-1,9,12) 125 Kč
II. 120g Pikantí trhané maso z krkovičky s BBQ omáčkou v tortille, nakládaná cibulka, zeleninový salát (A-3,6) 115 Kč
III. 250g Špagety Aglio e olio peperoncino se sušenými rajčaty, Gran Moravia (A-7) 110 Kč

 

Středa 20. února

Polévka: Bílá fazolová (A-1,7)
I. 200g Králík na česneku, špenát, bramborové špalíčky (A-1,3) 125 Kč
II. 150g Smažená telecí játra,bramborové hranolky, tatarská omáčka (A-1,3,7,10) 115 Kč
III. 250g Bramborové nočky v  rajčatové omáčce  s filírovanou panenkou (A-1,3,7) 115 Kč

 

Čtvrtek 21. února

Polévka: Krupicová s vejcem (A-1,3,9)
I. 150g Vepřová roláda se špenátovou nádivkou, vařené brambory  (A-1,3,7) 115 Kč
II. 120g Kuřecí kung-pao, rýže basmati (A-3,6,8) 110 Kč
III. 120g Hovězí flank, tzatziky, míchaný zeleninový salát, toast (A-7) 115 Kč

 

Pátek 22. února

Polévka: Kulajda (A-1,3,7)
I. 120g Telecí řízek na přepuštěném másle, bramborová kaše, citrón (A-1,3,7) 125 Kč
II. 120g Hamburská vepřová plec, houskový knedlík (A-1,7,9,10) 110 Kč
III. 250g Jemné kuřecí  rizoto s brokolicí a žampiony, strouhaný eidam (A-7) 110 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.