Polední menu
 

Pondělí 13. srpna

Polévka: Bramborová s houbami (A-1,9)
I. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (A-1,7,9,10) 105 Kč
II. 120g Kuřecí prsíčka  se špenátem a mozzarellou, bramborové hranolky (A-1,7) 105 Kč
III. 250g Špagety alio olio se sušenými rajčaty, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Úterý 14. srpna

Polévka: Hovězí vývar s kapáním (A-1,3,7,9)
I. 120g Pivovarský vepřový guláš na černém pivu, houskový knedlík (A-1) 105 Kč
II. 200g Kuřecí prsíčka v kukuřičných lupínkách, bramborová kaše (A-1,3,7) 105 Kč
III. 250g Těstovinový salát s krůtími jatýrky, toasty (A-1,7) 95 Kč

 

Středa 15. srpna

Polévka: Česnekový krém s krutony (A-1,7)
I. 120g Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík (A-1) 105 Kč
II. 150g Jehněčí trhané maso s mátovým kuskusem a dresingem (A-7) 110 Kč
III. 250g Vepřové rizoto s pórkem a hráškem, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Čtvrtek 16. srpna

Polévka: Uzený vývar s rýží (A-9)
I. 120g Anglický rostbíf, bramborové hranolky , tatarská omáčka (A-1,7,10,12) 110 Kč
II. 120g Kuřecí soté s žampiony na zeleninovém salátu, toasty (A-1,7) 105 Kč
III. 250g Bramborový guláš, čerstvý chléb (A-1,7) 90 Kč

 

Pátek 17. srpna

Polévka: Čočková s párkem (A-1)
I. 120g Hovězí vařené, rajská omáčka , těstoviny (A-1,9) 95 Kč
II. 120g Vepřové nudličky na dijonské hořčici, rýže basmati (A-1,7,10) 105 Kč
III. 250g Lečo s vejci a klobásou, vařené brambory na másle (A-3,7) 95 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.