Polední menu
 

Pondělí 19. srpna

Polévka: Hovězí vývar se strouháním (A-1,3,7,9)
I. 120g Hovězí guláš, houskový knedlík (A-1) 125 Kč
II. 120g Krůtí medailonky s omáčkou z nivy, bramborové hranolky (A-1,7) 130 Kč
III. 250g Špagety Aglio e olio peperoncino , Gran Moravia (A-7) 125 Kč

 

Úterý 20. srpna

Polévka: Hrachová s krutony (A-1)
I. 120g Kuřecí kung-pao , rýže basmati (A-6,8) 125 Kč
II. 150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (A-1,3,7,10) 125 Kč
III. 250g Salát Caesar s kuřecími prsíčky a krutony, Gran Moravia (A-1,4,7) 125 Kč

 

Středa 21. srpna

Polévka: Krupicová s vejcem (A-1,3,9)
I. 120g Kuřecí medailonky, hranolky, česnekový dresing (A-1,7) 125 Kč
II. 150g Plněný paprikový lusk, houskový knedlík (A-1,3) 125 Kč
III. 250g Francouzské brambory, okurka (A-1,3,7,12) 125 Kč

 

Čtvrtek 22. srpna

Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi (A-1,3,9)
I. 120g Přírodní vepřový plátek, čerstvý špenát na másle, brambory (A-1,3,7) 125 Kč
II. 150g Biftečky z hovězího masa, tzatziky, steakové hranolky (A-1,3,7) 125 Kč
III. 250g Špagety s anglickou slaninou, česnekem a rukolou, sýr Gran Moravia (A-1,7) 125 Kč

 

Pátek 23. srpna

Polévka: Zeleninová (A-1,9)
I. 150g Kuřecí steak na rozmarýnu, steakové hranolky,tatarská omáčka (A-1,7,10) 130 Kč
II. 150g Květákové placičky, vařené brambory, pikantní dresing (A-1,3,7) 125 Kč
III. 250g Rizoto z vepřového masa s pórkem a hráškem,červená řepa, Gran Moravia (A-7,12) 125 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.