Polední menu
 

Pondělí 19. února

Polévka: Hovězí vývar se strouháním (A-1,3,9)
I. 120g Španělský ptáček, dušená rýže (A-1,3,10) 110 Kč
II. 120g Kuřecí nudličky gyros, bramborové hranolky, tzatziky (A-7) 105 Kč
III. 150g Smažená aljašská treska s bramborovou kaší (A-1,3,4,7) 95 Kč

 

Úterý 20. února

Polévka: Gulášová (A-1)
I. 120g Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík (A-1,3,10) 105 Kč
II. 120g Kuřecí nudličky s houbami a bambusovými výhonky, rýže basmati (A-6) 105 Kč
III. 250g Špagety s pršutem, brokolicí a česnekem, sýr Gran Moravia (A-7) 95 Kč

 

Středa 21. února

Polévka: Kachní vývar se zeleninou a nudlemi (A-1,3,9)
I. 120g Teleci Maminha steak, fazolky na slanině, bramborové hranolky  (A-1) 115 Kč
II. 120g Pečené krůtí prsíčko špikované bylinkovým máslem, štouchané brambory (A-1,7) 105 Kč
III. 250g Zapečené fleky s uzeným kolínkem a kyselou okurkou (A-1,3,7,12) 95 Kč

 

Čtvrtek 22. února

Polévka: Fazolová krémová (A-1,7,9)
I. 120g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč (A-1,7,9,10) 110 Kč
II. 150g Krůtí jatýrka na majoránce, rýže basmati (A-1) 105 Kč
III. 250g Salát Caesar s kuřecími prsíčky, dresingem,parmazánem a česnekovými krutony (A-1,3,4,7,10) 105 Kč

 

Pátek 23. února

Polévka: Prdelačka (A-1)
I. 120g Přírodní  vepřový plátek s dijonskou omáčkou, steakové hranolky (A-1,3,7,12) 110 Kč
II. 120g Smažený sýr Gouda, vařené brambory , tatarská omáčka (A-1,3,7,10) 105 Kč
III. 400g Hovězí žebra BBQ ,křen, salát Coleslaw a pečivo (A-1,6,7,10) 110 Kč

 

 

 
Jídla ze stálého jídelního lístku podáváme od 13:30 hodin.
Seznam potravinových alergenů zde.

Polední menu podáváme od 11 hodin do vyprodání daného množství.
Hmotnost masa je uváděna v syrovém stavu.
Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.